Van echtscheiding naar vechtscheiding : een kleine stap

Home » Van echtscheiding naar vechtscheiding : een kleine stap

Van echtscheiding naar vechtscheiding : een kleine stap

Vaak ontstaan vechtscheidingen doordat degene die wil scheiden er niet in slaagt om die boodschap helder, duidelijk en respectvolover te brengen. De ander heeft de breuk niet zien aankomen en reageert gekwetst en boos, waardoor alles escaleert.

Denk aan een geheime relatie van de partner die wil scheiden. Dit is een welkome ingrediënt voor een zogeheten vechtscheiding. In alle redelijkheid moeten beide partijen toch proberen met elkaar te blijven communiceren op een normaal niveau waarbij ook afspraken over kinderen, vastgoed, omgangs-regelingen en andere zaken geregeld moeten worden. Een advocaat is de aangewezen persoon om hier beide partijen in bij te staan: Elk een eigen advocaat of samen 1. Om de kosten advocaat bij echtscheiding in bedwang te houden moet ook hier in alle redelijkheid zonder rancune naar het oplossen van de ontstane situatie gekeken worden.

 

2016-06-27T23:59:08+00:00