Opzoek naar hulp bij echtscheiding?

Echtscheidingsadvocaat nodig?
De juristen van de Omnius Intakebalie helpen je bij het selecteren van de juiste echtscheidingsadvocaat en het doorgeven van je contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn kosteloos en vrijblijvend.

  • Stap 1: Vul formulier in en wordt gebeld door een jurist van de intakebalie

  • Stap 2: Ontvang gratis eerste diagnose van jouw situatie

  • Stap 3: Kies samen de beste oplossing

Omnius advocaten:

Ik kreeg te horen dat de ex de alimentatie wilde verlagen. Hij had al een advocaat in de arm genomen. Ik wist niet wat ik moest doen. Gelukkig kwam ik via Internet in contact met een medewerkster van de NAB. Deze heeft mij gerust gesteld en kon mij direct in contact brengen met een goede advocate. De advocate was erg deskundig en heeft in het hele proces echt goed geholpen.

Mevrouw Hoefste

Ik had hulp nodig bij de scheiding. We hadden al afspraken gemaakt over de kinderen, maar qua financiën kwamen we er samen niet uit. Via de NAB kwam ik in contact met een advocatenkantoor bij mij in de buurt. Ik werd al snel gebeld en ben naar alle tevredenheid geholpen.

Anoniem

Wij besloten samen om na 10 jaar huwelijk uit elkaar te gaan. We hadden al een duidelijk plaatje in ons hoofd van hoe we het geregeld wilden hebben. Alleen de financiën waren voor ons nog een vraagteken. Een advocaat via de Nationale AdviesBalie heeft ons geholpen en alles zorgvuldig afgewikkeld.

Mevrouw de Winter

Ik woonde samen, maar we gingen uit elkaar. Samen hebben we een zoontje. De ex begon ineens allemaal eisen te stellen, bepaalde wanneer ik mijn zoon mocht zien en nam een advocaat om alimentatie te eisen. Ik wilde best betalen, maar wel met een goede omgangsregeling. Via de NAB kwam ik in contact met een prettige advocaat bij mij in de buurt. Alles werd lekker snel opgepakt en ben dan ook erg tevreden over de dienstverlening.

Meneer Barendregt

Ik zoek juridisch hulp bij echtscheiding