Kosten advocaat bij ontslag met wederzijds goedvinden

Ontslag met wederzijds goedvinden is vaak het resultaat van vele verschillende ontslagsituaties: de werkgever en werknemer zijn het eens dat het beste is om de arbeidsrelatie te beëindigen. Het initiatief van het beëindigen van de arbeidsrelatie moet wel bij de werkgever liggen.

De werkgever stelt een vaststellingsovereenkomst op. Deze moet je vervolgens controleren en waar nodig aanvullen, corrigeren en mogelijk ook verder uit onderhandelen met je werkgever.

Kosten advocaat

Veel werkgever vergoeden de juridische kosten voor het checken en onderhandelen bij een vaststellingsovereenkomst. Check dit bij je werkgever.

Bij veel advocaten kunt je tegen een vast tarief je vaststellingsovereenkomst laten checken. Ook het uit onderhandelen van de vaststellingsovereenkomst met je werkgever kunt je tegen een vast tarief door een advocaat laten uitvoeren. Voor checken en onderhandelen, kunt je uitgaan van minimaal 750 euro.

U hebt in veel gevallen recht op een transitievergoeding (voorheen ontslagvergoeding) die kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Weten wat jouw advocaatkosten zijn?
juridisch-advies-nationale-adviesbalie

Opzoek naar juridisch advies?

In samenwerking met de Nationale AdviesBalie bieden wij u de mogelijkheid om gratis juridisch advies in te winnen. Het eerste advies is altijd gratis, inclusief een kosten indicatie voor uw zaak of geschil.

  • Alle werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur

  • Landelijk netwerk van meer dan 400 advocaten

Bel nu met 055 – 5395651