Kosten advocaat bij ontslag met wederzijds goedvinden

Ontslag met wederzijds goedvinden is vaak het resultaat van vele verschillende ontslagsituaties: de werkgever en werknemer zijn het eens dat het beste is om de arbeidsrelatie te beëindigen. Het initiatief van het beëindigen van de arbeidsrelatie moet wel bij de werkgever liggen.

De werkgever stelt een vaststellingsovereenkomst op. Deze moet je vervolgens controleren en waar nodig aanvullen, corrigeren en mogelijk ook verder uit onderhandelen met je werkgever.

Kosten advocaat

Veel werkgever vergoeden de juridische kosten voor het checken en onderhandelen bij een vaststellingsovereenkomst. Check dit bij je werkgever.

Bij veel advocaten kunt je tegen een vast tarief je vaststellingsovereenkomst laten checken. Ook het uit onderhandelen van de vaststellingsovereenkomst met je werkgever kunt je tegen een vast tarief door een advocaat laten uitvoeren. Voor checken en onderhandelen, kunt je uitgaan van minimaal 750 euro.

U hebt in veel gevallen recht op een transitievergoeding (voorheen ontslagvergoeding) die kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Weten wat jouw advocaatkosten zijn?

Behoefte aan juridische hulp?

De juristen van de Omnius Intakebalie helpen je bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van je contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn kosteloos en vrijblijvend.

Omnius Intakebalie is onderdeel van een landelijk netwerk van meer dan 300 advocaten en notarissen. Hierdoor heb je altijd een advocaat of notaris in de buurt.

 7 dagen per week bereikbaar | Gratis juridische intake | Juridische oplossing voor elke situatie | Eerlijke tarieven

500+ kozen voor juridische hulp via advocaat-kosten.nl

Erg prettig om met een professional van gedachte te wisselen en advies te ontvangen.

  
Evert

Zeer fijn contact en duidelijke tips. Soms wat moeilijkere termen maar dat hoort er bij.

  
Trudy

Zeer correct en duidelijke uitleg, ben zeer tevreden!

  
Abdul

Vlotte reactie op mijn vragen, adviezen gekregen waar ik mee verder kon.

  
Cees

Snelle reactie. Vriendelijk geholpen en goed doorverwezen naar de juiste advocaat.

  
Linda

We zijn goed en duidelijk geholpen en het was duidelijk dat mevrouw ons goed hielp met hoe we verder moesten met ons probleem.

  
Gregory