vaststellingsovereenkomst controleren checken onderhandelen

Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis controleren op de belangrijkste punten:

  • Bevat de overeenkomst alle verplichte onderdelen?
  • Is de door uw werkgever voorgestelde ontslagvergoeding hoog genoeg?
  • Zijn uw rechten inzake WW en andere eindafspraken gewaarborgd?
  • De gratis controle wordt beoordeeld met een 9,5
Ik ben prima geholpen met de beoordeling van mijn VSO. Niet alleen waren ze kritisch op de inhoud, maar ook op de tijdige afhandeling.
Ik ben zeer tevreden hoe mijn vaststellingsovereenkomst is afgehandeld. De gegeven eerste adviezen zijn opgepikt door mijn werkgever en aangepast in de overeenkomst.
Ben tevreden over het handelen, hierdoor een betere transitievergoeding / voorwaarden ontvangen dan er in eerste instantie was voorgesteld..

Lees alle reviews >

Werkwijze Vul het formulier in en upload uw vaststellingsovereenkomst. Een arbeidsjurist controleert uw overeenkomst en bespreekt met u telefonisch de resultaten. Zonder verdere verplichtingen, invullen verplicht u tot niets.

Check gratis uw vaststellingsovereenkomst

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg.
  • Heeft u nog vragen of wilt u liever een arbeidsjurist spreken voordat u de overeenkomst upload en verstuurt, bel 088 20 50 899.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% veilig en vertrouwd De ervaren arbeidsjuristen van Juristen Arbeidsrecht Nederland staan voor u klaar. Het eerste advies is altijd gratis en vrijblijvend, hierna besluit u zelf of u verder gaat.

In een vaststellingsovereenkomst worden alle zaken vastgelegd rondom uw ontslag met wederzijds goedvinden. Een belangrijk item is de vergoeding voor ontslag (ook wel transitievergoeding), maar talloze andere zaken worden er in vastgelegd die invloed hebben op uw toekomstige financiële- en werksituatie.

Vaststellingsovereenkomst ontvangen? Altijd laten checken door een advocaat!

Wanneer u een vaststellingsovereenkomst krijgt aangeboden van uw werkgever wilt u zeker weten dat u krijgt waar u recht op heeft. Het beste is dan om uw vaststellingsovereenkomst te laten checken door een advocaat of jurist. In deze check wordt gekeken naar zaken als eventuele transitievergoeding, mislopen WW, juiste opzegtermijn, concurrentie- en relatiebeding, (financiële) eindafspraken, zoals vakantiedagen, vakantietoeslag, 13e maand, bonus, finale kwijting etc.

Wat kost het controleren van een vaststellingsovereenkomst?

Het checken en controleren van uw vaststellingsovereenkomst kan voor een vaste prijs:

Checken vaststellingsovereenkomstKosten
http://www.transitievergoeding.nl/GRATIS
http://www.ontslagvergoeding.nl/€175
http://www.ontslagadvieskantoor.nl/€295
http://ontslaghulp.nl/€303
https://www.das.nl/€325

Niet akkoord met uw vaststellingsovereenkomst?

Gaat u niet akkoord met de voorgestelde vaststellingsovereenkomst dan gaat u in onderhandeling met uw werkgever om tot een, voor beide partijen, acceptabele overeenkomst te komen. Ook hier kunt u de juridische ondersteuning van een advocaat of jurist inschakelen?

Wat kost onderhandelen vaststellingsovereenkomst?

Uit het checken van uw vaststellingsovereenkomst volgt vaak een onderhandelingstraject met uw werkgever. U wilt namelijk waar u recht op heeft en dit kunt u door uw advocaat laten uit onderhandelen. Er zijn een aantal advocaten en juristenkantoren die het checken/ controleren en onderhandelen als 1 pakket aanbieden tegen een vaste prijs:

 Congtroleren + onderhandelen vaststellingsovereenkomstKosten
http://www.ontslagvergoeding.nl/€600
https://www.arag.nl/€775
https://www.das.nl/€850
http://www.ontslagadvieskantoor.nl/€995
Weten wat het onderhandelen u gaat kosten?

Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis checken!

Gratis? Ja zeker en nee, u krijgt geen half werk en er zijn ook geen verborgen kosten. De beste manier om snel inzicht te krijgen in uw vaststellingsovereenkomst, zeker wanneer u geen vergoeding krijgt van uw werkgever .

  • Is de vaststellingsovereenkomst correct opgesteld door uw werkgever?
  • Is de door uw werkgever voorgestelde ontslagvergoeding hoog genoeg?
  • Zijn uw rechten gewaarborgd?
Check mijn overeenkomst