Ontslag vanwege slecht functioneren, kan alleen wanneer je de tijd hebt gekregen om je functioneren te verbeteren. Je werkgever heeft ook een inspanningsverplichting om de situatie te verbeteren. Ook moet er een dossier zijn over je werk (dis)functioneren.

Wanneer de werkgever nog steeds vindt datje niet goed functioneert, en er geen passend werk is binnen het bedrijf kan ontslag volgen via de kantonrechter.

De kosten van een advocaat bij ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren zijn erg afhankelijk van jouw specifieke situatie. Hoe complexer de zaak (bijvoorbeeld complex dossier), hoe meer uren een advocaat moet investeren.

Het beste is om samen met een advocaat je zaak door te nemen zodat deze de juridische mogelijkheden kan bepalen en de bijbehorende kosten. Een gratis intakegesprek kan hiervoor al genoeg zijn.

Vraag nu vrijblijvend een kosten indicatie voor ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren >

Behoefte aan juridische hulp?

De juristen van de Omnius Intakebalie helpen je bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van je contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn kosteloos en vrijblijvend.

Omnius Intakebalie is onderdeel van een landelijk netwerk van meer dan 300 advocaten en notarissen. Hierdoor heb je altijd een advocaat of notaris in de buurt.