Ontslag vanwege slecht functioneren, kan alleen wanneer u de tijd heeft gekregen om uw functioneren te verbeteren. Uw werkgever heeft ook een inspanningsverplichting om de situatie te verbeteren. Ook moet er een dossier zijn over uw werk (dis)functioneren.

Wanneer de werkgever nog steeds vindt dat u niet goed functioneert, en er geen passend werk is binnen het bedrijf kan ontslag volgen via de kantonrechter.

De kosten van een advocaat bij ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren zijn erg afhankelijk van uw specifieke situatie. Hoe complexer de zaak (bijvoorbeeld complex dossier), hoe meer uren een advocaat moet investeren.

Het beste is om samen met een advocaat uw zaak door te nemen zodat deze de juridische mogelijkheden van uw zaak kan bepalen en de bijbehorende kosten. Het gratis intakegesprek kan hiervoor al genoeg zijn.

Vraag nu vrijblijvend een kosten indicatie voor ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren >

Weten wat uw advocaatkosten zijn?
juridisch-advies-nationale-adviesbalie

Opzoek naar juridisch advies?

In samenwerking met de Nationale AdviesBalie bieden wij u de mogelijkheid om gratis juridisch advies in te winnen. Het eerste advies is altijd gratis, inclusief een kosten indicatie voor uw zaak of geschil.

  • Alle werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur

  • Landelijk netwerk van meer dan 400 advocaten

Bel nu met 055 – 5395651