Ontslag vanwege slecht functioneren, kan alleen wanneer je de tijd hebt gekregen om je functioneren te verbeteren. Je werkgever heeft ook een inspanningsverplichting om de situatie te verbeteren. Ook moet er een dossier zijn over je werk (dis)functioneren.

Wanneer de werkgever nog steeds vindt datje niet goed functioneert, en er geen passend werk is binnen het bedrijf kan ontslag volgen via de kantonrechter.

De kosten van een advocaat bij ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren zijn erg afhankelijk van jouw specifieke situatie. Hoe complexer de zaak (bijvoorbeeld complex dossier), hoe meer uren een advocaat moet investeren.

Het beste is om samen met een advocaat je zaak door te nemen zodat deze de juridische mogelijkheden kan bepalen en de bijbehorende kosten. Een gratis intakegesprek kan hiervoor al genoeg zijn.

Vraag nu vrijblijvend een kosten indicatie voor ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren >

Weten wat jouw advocaatkosten zijn?
juridisch-advies-nationale-adviesbalie

Opzoek naar juridisch advies?

Via de Nationale AdviesBalie kan je nu direct gratis juridisch advies in winnen. Het eerste advies is altijd gratis, inclusief een juridische kosten indicatie voor je zaak of geschil.

  • Alle werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur

  • Landelijk netwerk van meer dan 400 advocaten

Bel nu met 055 – 5395651