Ontslag vanwege slecht functioneren, kan alleen wanneer je de tijd hebt gekregen om je functioneren te verbeteren. Je werkgever heeft ook een inspanningsverplichting om de situatie te verbeteren. Ook moet er een dossier zijn over je werk (dis)functioneren.

Wanneer de werkgever nog steeds vindt datje niet goed functioneert, en er geen passend werk is binnen het bedrijf kan ontslag volgen via de kantonrechter.

De kosten van een advocaat bij ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren zijn erg afhankelijk van jouw specifieke situatie. Hoe complexer de zaak (bijvoorbeeld complex dossier), hoe meer uren een advocaat moet investeren.

Het beste is om samen met een advocaat je zaak door te nemen zodat deze de juridische mogelijkheden kan bepalen en de bijbehorende kosten. Een gratis intakegesprek kan hiervoor al genoeg zijn.

Vraag nu vrijblijvend een kosten indicatie voor ontslag vanwege verwijtbaar disfunctioneren >

Weten wat jouw advocaatkosten zijn?

Behoefte aan juridisch advies of een advocaat?

Heb je naar aanleiding van informatie op deze website behoefte aan juridisch advies? Gebruik dan onderstaand formulier. Het eerste advies is altijd gratis, zonder verdere verplichtingen.

Advocaat-kosten.nl werkt samen met een landelijk netwerk van meer dan 400 advocaten en notarissen. Hierdoor heb je altijd een advocaat of notaris in de buurt.

500+ kozen voor juridische hulp via advocaat-kosten.nl

Erg prettig om met een professional van gedachte te wisselen en advies te ontvangen.

  
Evert

Zeer fijn contact en duidelijke tips. Soms wat moeilijkere termen maar dat hoort er bij.

  
Trudy

Zeer correct en duidelijke uitleg, ben zeer tevreden!

  
Abdul

Vlotte reactie op mijn vragen, adviezen gekregen waar ik mee verder kon.

  
Cees

Snelle reactie. Vriendelijk geholpen en goed doorverwezen naar de juiste advocaat.

  
Linda

We zijn goed en duidelijk geholpen en het was duidelijk dat mevrouw ons goed hielp met hoe we verder moesten met ons probleem.

  
Gregory