Professionele hulp van een goedkope advocaat? Dan ben je hier op de goede plek. Onze advocaten van NAB hanteren een vast laag uurtarief van € 124,73 exclusief BTW. Waarom zo laag? Omdat wij van mening zijn dat deskundige rechtshulp toegankelijk moet zijn voor iedereen. Meer weten? Bel vrijblijvend 055-53 95 651.

Goedkope advocaat via NAB

Een goedkope advocaat bij NAB is even deskundig en professioneel als een duurdere advocaat. Het lage uurtarief maakt het mogelijk dat iedereen toegang heeft tot de beste rechtshulp. Op die manier kunnen ook de mensen die net niet in aanmerking komen voor een pro deo advocaat hun recht halen en gebruik maken van een mediator, jurist of advocaat.

Goedkope pro deo advocaat

Bij een pro deo advocaat betaalt de overheid een heel groot deel van de advocaatkosten. Je betaalt alleen een vaste eigen bijdrage die afhankelijk is van je inkomen. Is je inkomen boven een bepaalde grens of heb je teveel vermogen dan heb je ook geen recht op een pro deo advocaat.

Goedkope advocaat met rechtsbijstandverzekering

Als je beschikt over een rechtsbijstandverzekering dan kan je gebruik maken van de advocaten van de verzekeraar. Het enige wat je dan betaalt is de jaarpremie en mogelijk een eigen risico.

Een verzekeraar behandelt geen zaken die al speelden voordat je de rechtsbijstandverzekering afsloot. Kies dan voor de goedkope advocaten van NAB.

Goedkope advocaat met lidmaatschap vakbond

Vaak zit er in het lidmaatschap van een vakbond of vereniging ook een rechtsbijstand onderdeel. Dit bestaat meestal uit gratis juridisch advies. Check de mogelijkheid tot inzet van advocaten tegen gereduceerd tarief als onderdeel van het lidmaatschap:

Verhaal de kosten op de tegenpartij

Wanneer er financieel gewin uit de zaak te halen is, kan je hiermee de advocaat betalen. Het is vaak ook zo dat de verliezende tegenpartij verplicht wordt om een deel van de advocaatkosten te betalen. Zo kan jouw dure advocaat toch nog een goedkope advocaat worden.

Kies voor goedkope advocaten van NAB

De advocaten van NAB werken niet alleen voor een laag uurtarief maar zijn ook zeer deskundig en professioneel. Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Goedkope advocaat arbeidsrecht

Je hebt een conflict op je werk en trekt aan het kortste eind. Er wordt jou ontslag aangezegd. Kom je niet in aanmerking voor pro deo rechtshulp of een advocaat van een rechtsbijstandverzekering, dan moet je alles zelf betalen. De goedkope arbeidsrecht advocaat van NAB is dan een uitkomst. Je haalt er deskundigheid mee in huis tegen een prijs die goed betaalbaar is. Bovendien gaat de advocaat arbeidsrecht van NAB voor jou vaak de onderhandeling aan met je werkgever. Hij of zij zal daarbij ook proberen de advocaatkosten door de werkgever te laten vergoeden.

Goedkope advocaat erfrecht

Hoe vaak komt het niet voor dat er over een erfenis een conflict ontstaat. Zo kunnen bezittingen niet duidelijk omschreven zijn of duiken er ineens onbekende familieleden op. Voor je het weet valt de erfenis niet meer te verdelen zonder een beroep op de rechter te doen. Een goedkope erfrecht advocaat is dan precies waar je op zit te wachten. Bij NAB staan ze voor je klaar en gaan ze, waar mogelijk, eerst het onderhandelingstraject in met de tegenpartij. Wordt daarbij niet de gewenste oplossing gevonden, dan staan ze jou bij in de procedure die dan meestal bij de rechter volgt.

Goedkope advocaat familierecht

Gaan jij en je partner uit elkaar, dan maak je een vervelende periode door. Het emotionele aspect is al zwaar genoeg, dus je wilt kunnen vertrouwen op een goede familierecht advocaat. Bij NAB staan die voor jou klaar en ze streven ernaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Vanzelfsprekend gebeurt dit tegen het lage uurtarief van € 124,73 exclusief BTW. Dat is een stuk voordeliger dan de circa € 200 die je meestal elders betaalt.

Ook voor andere familierechtelijke kwesties staat de familierechtadvocaat van NAB voor je klaar. Denk aan de adoptie of erkenning van een kind en de problemen die zich daarbij kunnen voordoen. Ook elk ander juridisch probleem binnen het gezin is bij de goedkope advocaat familierecht in goede handen.

Goedkope advocaat huurrecht

De huisbaas denkt dat hij zomaar de huur kan opzeggen. Hij zet jou dus op straat. Gelukkig kan dat helemaal niet volgens het Nederlandse recht. Het helpt alleen niet altijd om dit tegen zo iemand te zeggen. De huurrecht advocaat van NAB zorgt dan dat de zaken in goede banen worden geleid. Aangezien het tarief ook nu slechts € 124,73 exclusief BTW bedraagt, kun je met recht zeggen dat je gebruik maakt van een goedkope huurrecht advocaat. Ook bij andere huurrecht zaken staat de goedkope huurrecht advocaat van NAB aan jouw zijde. Denk aan die lekkage onder het dak die al een jaar geleden is begonnen. Of de overlast die je van je buren hebt. Bespaar enorm op je juridische kosten een vraag advies van de goedkope advocaat huurrecht die bij NAB voor je klaarstaat.

Goedkope advocaat ondernemingsrecht

Problemen binnen je bedrijf of ruzie met je afnemers? Een goedkope ondernemingsrecht advocaat kan een verademing zijn. Bij NAB weten wij heel goed dat de spanning alleen maar stijgt als elke vijf minuten overleg u een vermogen kost. Daarom werkt de advocaat ondernemingsrecht steeds tegen het lage tarief van € 124,73 exclusief BTW. Kom daar maar eens om bij een gemiddeld advocatenkantoor dat ondernemingsrecht behandelt!

De goedkope advocaat ondernemingsrecht van NAB voelt zich thuis in elke zakelijke omgeving. Dit kan de kleine eenmanszaak zijn, het gemiddelde MKB-bedrijf of de flinke vennootschap met een juridisch probleem. Zolang het juridische conflict de onderneming betreft, mag u de kosten ook nog eens aftrekken van de winst. Zo blijven er nog maar nauwelijks advocaatkosten over.

Goedkope advocaat strafrecht

U wordt beschuldigd van een strafbaar feit, maar heeft geen recht op gratis rechtsbijstand. Dan zijn de goedkope strafrechtadvocaten van NAB een uitkomst. Zij doen hun werk zorgvuldig en beschermen uw belangen. Toch raakt u niet in één keer een groot vermogen aan advocaatkosten kwijt. De goedkope advocaat strafrecht van NAB werkt tegen het bekende tarief van € 124,73 exclusief BTW. Dit betekent dat de kosten die overleg en verweer met zich meebrengen, voor u binnen de perken blijven. Een strafrechtelijke vervolging kan soms best lang duren. Vooral bij die zaken levert de goedkope strafrecht advocaat van NAB u een flinke besparing op.

Nationale adviesbalie voor al je juridische hulp
  • Alle werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur

  • Landelijk netwerk van meer dan 400 advocaten

Juridische vraag of behoefte aan advies?

Heb je naar aanleiding van informatie op deze website een vraag of behoefte aan juridisch advies? Gebruik dan onderstaand formulier. Ons advies is altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

1Jouw vraag
2Hoe kunnen we je bereiken?

500+ kozen voor juridische hulp via advocaat-kosten.nl

Erg prettig om met een professional van gedachte te wisselen en advies te ontvangen.

  
Evert

Zeer fijn contact en duidelijke tips. Soms wat moeilijkere termen maar dat hoort er bij.

  
Trudy

Zeer correct en duidelijke uitleg, ben zeer tevreden!

  
Abdul

Vlotte reactie op mijn vragen, adviezen gekregen waar ik mee verder kon.

  
Cees

Snelle reactie. Vriendelijk geholpen en goed doorverwezen naar de juiste advocaat.

  
Linda

We zijn goed en duidelijk geholpen en het was duidelijk dat mevrouw ons goed hielp met hoe we verder moesten met ons probleem.

  
Gregory