Laat je vaststellingsovereenkomst gratis controleren!

  • Bevat de overeenkomst alle verplichte onderdelen?
  • Is de door je werkgever voorgestelde ontslagvergoeding hoog genoeg?

  • Zijn je rechten inzake WW en andere eindafspraken gewaarborgd?

Beoordeeld als de meest complete gratis VSO check!

VSO controleren “Ik ben prima geholpen met de gratis beoordeling van mijn VSO. Niet alleen waren ze kritisch op de inhoud, maar ook op de tijdige afhandeling.”
VSO controleren “Ik ben zeer tevreden hoe mijn vaststellingsovereenkomst is afgehandeld. De gratis adviezen zijn opgepikt door mijn werkgever en aangepast in de overeenkomst.”
VSO controleren “Ben tevreden over het handelen, hierdoor een betere transitievergoeding / voorwaarden ontvangen dan er in eerste instantie was voorgesteld.”

De gratis VSO check wordt uitgevoerd door de arbeidsjuristen van Juristen Arbeidsrecht Nederland, al meer dan 20 jaar de partner bij ontslagzaken.

logo

Vul het formulier in en upload je vaststellingsovereenkomst. Een arbeidsjurist controleert je overeenkomst en bespreekt telefonisch met je de resultaten.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Heb je nog vragen of wil je liever eerst een arbeidsjurist spreken, bel dan 088 20 50 899.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles over vaststellingsovereenkomst (VSO)

Jouw werkgever biedt je een vaststellingsovereenkomst aan. Daarmee wordt duidelijk dat er voor jou ontslag in de lucht hangt. Misschien had je dit al verwacht, maar het kan je ook plotseling overkomen. Voordat je tekent is het goed om eerst alles over een vaststellingsovereenkomst te weten. Heb je al getekend, dan heb je nog twee weken de tijd om dit terug te draaien.