Juridische vraag? Bel 055-53 95 651 of stel je vraag per mail
Ontvang gratis advocaat offertes voor uw zaak/geschil 2018-01-03T01:13:25+00:00

Ontvang gratis advocaat offertes voor uw zaak/geschil

Weten wat uw zaak kost? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte voor uw zaak of geschil. 

Met de prijs indicatie heeft u:

  • Informatie over de juridische haalbaarheid van uw zaak

  • Inzicht in de verwachte kosten van de behandeling van uw zaak

  • Dit alles zonder verder verplichtingen

(Deze service wordt aangeboden door de Nationale AdviesBalie en is gratis en vrijblijvend. Invullen verplicht u tot niets. De advocaten die meedoen aan het systeem dragen de kosten.)

Klant ervaringen

Ik had hulp nodig bij de scheiding en was op zoek naar een advocaat om hierbij te helpen. Via de NAB kwam ik in contact met een advocatenkantoor bij mij in de buurt. Ik werd al snel gebeld en wordt nu naar alle tevredenheid geholpen.

Mevrouw Hoefste

Snel, vrijblijvend en vakkundig advies via de medewerkers van de Nationale AdviesBalie. De jurist bij mij in de buurt is nu in onderhandeling met mijn werkgever. Ik ben blij dat het uit handen wordt genomen en heb vertrouwen in een goede afloop.

Mevrouw Dekker

Toen ik ontslag kreeg had ik meteen het gevoel dat dit te maken had met mijn leeftijd. Mijn werkgever kon het niet onderbouwen. Ik nam contact op met de Nationale AdviesBalie. De zaak is goed afgewikkeld door een advocaat bij mij in de buurt.

Meneer v/d Sluis

Vraag nu een gratis offerte aan

  • Deze service is gratis en vrijblijvend. Iinvullen verplicht jou tot niets. De advocaten die meedoen aan het systeem dragen de kosten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.