Opzoek naar hulp bij echtscheiding?

Echtscheidingsadvocaat nodig?
De juristen van de Omnius Intakebalie helpen je bij het selecteren van de juiste echtscheidingsadvocaat en het doorgeven van je contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn kosteloos en vrijblijvend.

  • Stap 1: Vul formulier in en wordt gebeld door een jurist van de intakebalie

  • Stap 2: Ontvang gratis eerste diagnose van jouw situatie

  • Stap 3: Kies samen de beste oplossing

Omnius advocaten:

Ik kreeg te horen dat de ex de alimentatie wilde verlagen. Hij had al een advocaat in de arm genomen. Ik wist niet wat ik moest doen. Gelukkig kwam ik via Internet in contact met een medewerkster van de NAB. Deze heeft mij gerust gesteld en kon mij direct in contact brengen met een goede advocate. De advocate was erg deskundig en heeft in het hele proces echt goed geholpen.

Mevrouw Hoefste

Ik had hulp nodig bij de scheiding. We hadden al afspraken gemaakt over de kinderen, maar qua financiën kwamen we er samen niet uit. Via de NAB kwam ik in contact met een advocatenkantoor bij mij in de buurt. Ik werd al snel gebeld en ben naar alle tevredenheid geholpen.

Anoniem

Wij besloten samen om na 10 jaar huwelijk uit elkaar te gaan. We hadden al een duidelijk plaatje in ons hoofd van hoe we het geregeld wilden hebben. Alleen de financiën waren voor ons nog een vraagteken. Een advocaat via de Nationale AdviesBalie heeft ons geholpen en alles zorgvuldig afgewikkeld.

Mevrouw de Winter

Ik woonde samen, maar we gingen uit elkaar. Samen hebben we een zoontje. De ex begon ineens allemaal eisen te stellen, bepaalde wanneer ik mijn zoon mocht zien en nam een advocaat om alimentatie te eisen. Ik wilde best betalen, maar wel met een goede omgangsregeling. Via de NAB kwam ik in contact met een prettige advocaat bij mij in de buurt. Alles werd lekker snel opgepakt en ben dan ook erg tevreden over de dienstverlening.

Meneer Barendregt

Ik zoek juridisch hulp bij echtscheiding

Landelijk advocaten netwerk | Gratis juridische intake | Juridische oplossing voor elke situatie | Eerlijke tarieven

Over Omnius
Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. De juristen van Omnius zijn 7 dagen per week bereikbaar voor een eerste juridische diagnose van jouw kwestie. De intakejuristen nemen ruim de tijd om je situatie persoonlijk te bespreken; kosteloos en vrijblijvend.

Niet altijd is meteen een advocaat nodig. Het dienstenaanbod van Omnius loopt uiteen van doe-het-zelf oplossingen, ‘standaard’ juridische oplossingen voor een vaste prijs en/of bijstand door een gespecialiseerde advocaat. Als nodig blijkt dat je zaak door een advocaat moet worden behandeld, brengen zij je in contact met een advocaat die bekend is met je probleem en je gaat helpen.

Alle deelnemende advocaten zijn aangesloten bij de NOvA en geschillencommissie advocatuur.

Belangrijke informatie over de Omnius Intakebalie
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij je er op dat bij de Omnius Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op je contacten per e-mail en/of per telefoon met de Omnius Intakebalie. Wij adviseren je daarom vertrouwelijke informatie over je zaak alleen met de advocaat zelf te delen. Alle telefoongesprekken en e-mailformulieren worden via de Omnius Intakebalie verwerkt voordat deze bij de advocaat belanden.

500+ kozen voor juridische hulp via advocaat-kosten.nl

Erg prettig om met een professional van gedachte te wisselen en advies te ontvangen.

  
Evert

Zeer fijn contact en duidelijke tips. Soms wat moeilijkere termen maar dat hoort er bij.

  
Trudy

Zeer correct en duidelijke uitleg, ben zeer tevreden!

  
Abdul

Vlotte reactie op mijn vragen, adviezen gekregen waar ik mee verder kon.

  
Cees

Snelle reactie. Vriendelijk geholpen en goed doorverwezen naar de juiste advocaat.

  
Linda

We zijn goed en duidelijk geholpen en het was duidelijk dat mevrouw ons goed hielp met hoe we verder moesten met ons probleem.

Gregory