Gratis juridisch advies via Nationale AdviesBalie

Nationale AdviesBalie logo In samenwerking met de Nationale AdviesBalie bieden wij u de mogelijkheid om gratis juridisch advies in te winnen:

  • Gratis juridisch advies via de telefonische helpdesk

  • Alle werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur

  • Landelijk netwerk van ervaren advocaten

  • Binnen 1 werkdag wordt jouw zaak opgepakt door een advocaat in de buurt

De medewerkers van de Nationale AdviesBalie helpen jou graag bij het beantwoorden van je juridische vraag en het vinden van de juiste advocaat, jurist of mediator.

Bel de Nationale AdviesBalie voor vragen op 055 539 56 51 (lokaal tarief)

Klant ervaringen

Ik had hulp nodig bij de scheiding en was op zoek naar een advocaat om hierbij te helpen. Via de NAB kwam ik in contact met een advocatenkantoor bij mij in de buurt. Ik werd al snel gebeld en wordt nu naar alle tevredenheid geholpen.

Mevrouw Hoefste

Snel, vrijblijvend en vakkundig advies via de medewerkers van de Nationale AdviesBalie. De jurist bij mij in de buurt is nu in onderhandeling met mijn werkgever. Ik ben blij dat het uit handen wordt genomen en heb vertrouwen in een goede afloop.

Mevrouw Dekker

Toen ik ontslag kreeg had ik meteen het gevoel dat dit te maken had met mijn leeftijd. Mijn werkgever kon het niet onderbouwen. Ik nam contact op met de Nationale AdviesBalie. De zaak is goed afgewikkeld door een advocaat bij mij in de buurt.

Meneer v/d Sluis

Ontvang gratis juridisch advies

500+ kozen voor juridische hulp via advocaat-kosten.nl

Erg prettig om met een professional van gedachte te wisselen en advies te ontvangen.

  

Evert

Zeer fijn contact en duidelijke tips. Soms wat moeilijkere termen maar dat hoort er bij.

  
Trudy

Zeer correct en duidelijke uitleg, ben zeer tevreden!

  
Abdul

Vlotte reactie op mijn vragen, adviezen gekregen waar ik mee verder kon.

  
Cees

Snelle reactie. Vriendelijk geholpen en goed doorverwezen naar de juiste advocaat.

  
Linda

We zijn goed en duidelijk geholpen en het was duidelijk dat mevrouw ons goed hielp met hoe we verder moesten met ons probleem.

  
Gregory