Gratis juridisch advies via Nationale AdviesBalie

In samenwerking met de Nationale AdviesBalie bieden wij u de mogelijkheid om gratis juridisch advies in te winnen:

  • Gratis juridisch advies via de telefonische helpdesk

  • Alle werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur

  • Landelijk netwerk van ervaren advocaten

  • Binnen 1 werkdag wordt jouw zaak opgepakt door een advocaat in de buurt

De medewerkers van de Nationale AdviesBalie helpen jou graag bij het beantwoorden van je juridische vraag en het vinden van de juiste advocaat, jurist of mediator.

Bel de Nationale AdviesBalie voor vragen op 055 539 56 51 (lokaal tarief)

Klant ervaringen

Ik had hulp nodig bij de scheiding en was op zoek naar een advocaat om hierbij te helpen. Via de NAB kwam ik in contact met een advocatenkantoor bij mij in de buurt. Ik werd al snel gebeld en wordt nu naar alle tevredenheid geholpen.

Mevrouw Hoefste

Snel, vrijblijvend en vakkundig advies via de medewerkers van de Nationale AdviesBalie. De jurist bij mij in de buurt is nu in onderhandeling met mijn werkgever. Ik ben blij dat het uit handen wordt genomen en heb vertrouwen in een goede afloop.

Mevrouw Dekker

Toen ik ontslag kreeg had ik meteen het gevoel dat dit te maken had met mijn leeftijd. Mijn werkgever kon het niet onderbouwen. Ik nam contact op met de Nationale AdviesBalie. De zaak is goed afgewikkeld door een advocaat bij mij in de buurt.

Meneer v/d Sluis

Ontvang gratis juridisch advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.