Je wordt weer gelukkig! (scheiding algemeen)

Praktisch werkboek voor het regelen en verwerken van een echtscheiding, dat zich richt op het dagelijks functioneren in de periode rond je scheiding. Dit boek hoort zeker thuis op de lijst van beste boeken over scheiden en een scheiding verwerken.

In dit boek laat Eveline Jurry zien dat je positief uit een scheiding kunt komen. ‘Positief Scheiden’ is niet iets wat je nu echt bij een scheiding vaak terug hoort. Toch kán je positief en gelukkig uit een van de heftigste en vaak ook ongelukkigste periodes van je leven komen. 

Met het stappenplan leer je de negatieve gedachten achter je te laten en je weer te focussen op wat goed voelt voor jou. Met herkenbare voorbeelden wordt uitgelegd wat je juist wel of juist niet moet doen om weer gelukkig te worden. 

Voor ouders is Je wordt weer gelukkig een ideale handleiding en houvast om vanuit kracht en liefde kinderen te begeleiden in een verwarrende periode van het familieleven.

(opent nieuw venster, buiten venster klikken om te sluiten)

(opent nieuw venster)

Papieren versie

⭐⭐⭐⭐⭐
€ 18,95

E-book

⭐⭐⭐⭐⭐
€ 9,49

Voorkom een vechtscheiding (scheiding algemeen)

Het boek ‘Voorkom een vechtscheiding’ van Nancy Steutel helpt je te voorkomen dat je bij een scheiding jezelf én je kinderen kapot maakt door een vechtscheiding.

In zeven praktische stappen laat Steutel zien hoe je een vechtscheiding kunt vermijdt, waarbij de kinderen een kind kunnen blijven, zonder de zware last van de scheiding van hun ouders.

Het boek bestaat uit twee delen die goed op elkaar aansluiten: een ‘leesboek’ en een ‘werkboek’. Het leesboek is een openhartig verhaal vol herkenbare situaties. Het werkboek is een logische volgende stap vol met handige checklists, oefeningen en inspirerende citaten.

(opent nieuw venster, buiten venster klikken om te sluiten)

(opent nieuw venster)

Papieren versie

⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,90